Kétszer hatvan

2024.07.13. 17:52

Szokatlan játékidő és eredmény

Ezúttal Ajkán tette magát próbára az Aqvital FC Csákvár, és az NB II-es rivális ellen sem volt mit szégyellni.

Szupkai Gábor

Fotó: aqvitalfc.hu

Két héttel a bajnoki rajt előtt negyedik felkészülési mérkőzésén lépett pályára az Aqvital FC Csákvár. A házigazda a pontvadászatban riválisnak számító Ajka együttese volt, és a Csákvár számára a felkészülés során eddig szokatlan eredmény, döntetlen született. 

Bár a rekkenő hőség miatt nem lehet azt állítani, hogy ideális futballidőben rendezték volna a találkozót, ezúttal nem csak az idő, a játékidő is extrém, 2×60 perc volt a felkészülési meccsen. 

Az első játékrészben a Honvédtől visszatérő Kovács Nikolasz révén a hazaiak szereztek vezetést, melyet a mérkőzés hajrájában pályára lépő, sérüléséből felépült Nagy Zoárd egyenlített ki.

A bajnoki főpróba jövő vasárnap, a Honvéd ellen lesz a fővárosban.

Ajka – Aqvital FC Csákvár 1-1 (1-0)
Ajka, 100 néző
Ajka: Horváth D. – Kovács N., Kenderes, Frák, Csemer – Sejben, Kitl, Zsolnai – Szvoboda, Borsos, Pantovic. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.
II. félidő: Szabados – Major G., Tar, Jagodics, Garai – Tóth G., Nagy B., Kopácsi – Horváth P., Nagy K., Németh M.
Aqvital: Zelizi – Szalai P., Umathum, Gregor, Varga B. – Major L., Dencinger, Szabó B. – Haragos, Simon A., Juhász L. Vezetőedző: Tóth Balázs.
II. félidő: Perczel – Menyhárt, Murka, Karacs, Nahirnij – Grünfelder (Nagy Z., 100.), Farkas A., Szakály D. – Yablonskyi, Baracskai, Gazdag V.
Gólszerzők: Kovács N. (23.), ill. Nagy Z. (113.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában