Mondjon véleményt!

2 órája

Tordas Sportegyesület: hogyan tovább? Töltse ki a kérdőívet!

A napokban hivatalosan is bejelentették: vezetőt vált a Tordas Sportegyesület. Az új vezetők, Jakab Árpád és Jakab Renáta most kérdőívet tett közzé, melynek segítségével szeretnék felmérni a községben élők igényeit.

Feol.hu

A Tordas Sportegyesület több szakosztályt is működtet, de a foci a legnépszerűbb. Sárgában a tordasi csapat egy korábbi meccsen

Fotó: FMH Archív (Nagy Norbert)

„A Tordas Sportegyesület vezetésében történt változások Önöket és gyermekeiket érintik leginkább és a mindennapi edzéseket, versenyeket és mérkőzéseket. Közös célunk, hogy a sportegyesület a tordasi lakosok egészségmegőrzését, közösségépítését, hovatartozását erősítse és amellett, hogy jól érezzük magunkat, közösen fejlődjünk és biztosítsunk életre való, boldog embereket a társadalomnak a kisbabáktól, egészen nyugdíjas korig” – olvasható abban a rövid bevezetőben, amelyet a kérdőívhez írtak az egyesület vezetői és amelyben azt kérik, válaszaikkal segítsék a munkájukat, segítsék felmérni azt, milyen változtatásokra, javításokra lenne szükség és vajon milyen új sportokkal ismerkednének meg a tordasiak az egyesület keretein belül? 

Ha Tordason él és szívesen válaszolna a feltett kérdésekre, kattintson ide

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában