Röplabda

2024.08.27. 17:00

A férfi és a női csapat is teljes

Bejelentette két új igazolását a MÁV Előre Foxconn röplabda szakosztálya. A női és a férfi csapat kerete is egy-egy játékossal bővült, amely így teljessé vált a hamarosan rajtoló új idény előtt.

Szabó Róbert

Spándli Virág a MÁV Előre Foxconn női röplabdacsapatának utolsó igazolása

Fotó: mavelore.hu

Elsőként a 21 esztendős center, Karim Slaibe szerződtetését jelentette be a MÁV Előre Foxconn férfi röplabda csapata. A röplabdázó Argentínából érkezik Székesfehérvárra, korábban pedig csak hazájában játszott, az élvonalban szereplő Monteros Voley Clubot erősítette öt idényen keresztül.

A fiatal játékos csapatával argentin bajnoki, kupa és szuperkupa bronzérmet is nyert. Egyénileg is elismerték a teljesítményét, a 2023-2024-es idényben a legjobb blokkoló címét nyerte el az argentin bajnokságban. 

A MÁV Előre Foxconn női csapata sem tétlenkedett, hiszen egy fiatal, tehetséges játékossal erősítette meg, és véglegesítette keretét. Spandli Virág a Szent Benedek Röplabda Akadémiáról érkezik Székesfehérvárra.

A 21 esztendős magyar feladó az elmúlt négy évben az első és a másodosztályban szerepelt, az SZBRA-t erősítve. A bejelentésből kiderült, a játékos mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy segítség a Lokit az új idényben.

A férfi és női élvonalbeli csapat kerete is így teljes, és mostantól maximális erőbedobással készülhet az új idény kihívásaira.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában