Kétszer ugyanabba a folyóba?

2 órája

A Vidi másolja az azeri mizériát

Most sem alakult gondtalanul az idegenbeli meccsre a fehérváriak kiutazása.

Szupkai Gábor

Az élet eddig ismétli önmagát

Fotó: fehervarfc.hu

Legutóbb a Konferencia Ligában az azeri Sumqayit elleni idegenbeli meccsre a repülőgép jelentős késése miatt a tervezettnél jóval később érkezett meg a Fehérvár FC, emiatt elmaradt a meccs előtti napon az edzés és a sajtótájékoztató. 

Most a Konferencia Ligában a ciprusi Omonoia elleni idegenbeli meccsre a repülőgép jelentős késées miatt a tervezettnél jóval később érkezett meg a Fehérvár FC, emiatt elmaradt a mai napon az esti edzés és sajtótájékoztató. Ez a totális deja vu. 

Pedig a csapatbusz már szerda reggel hat órakor kigördült a Sóstói Stadion parkolójából, hét órakor pedig megérkezett a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes termináljához. Sajnos a repülőutat technikai okok miatt csak jelentős késéssel tudták megkezdeni, végül 17.30-kor emelkedett magasba a csapatot szállító gép, ami a tervek szerint három órányi utazást követően landolt volna Larnacában. Végül elég volt két és fél óra az úthoz, így a csapat hazai idő szerint 20, ciprusi idő szerint 21 órakor landolt. Innen Nicosiába, a csütörtök esti Konferencia Liga-mérkőzés helyszínére megy tovább a Vidi. 

A késés miatt a csapat értelemszerűen nem tudta  megtartani a szerda estére, a GSP Stadionba tervezett edzést és sajtótájékoztatót, így csak csütörtök délelőtt tréningezik majd a találkozó előtt utoljára.

Eddig minden ugyanaz, mint a Sumqayit ellen. Ha minden mást is másol a csapat, akkor holnap szép estének nézünk elébe, fehérvári győzelemmel.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában