Presztízs meccs volt

1 órája

Hornyák Zsolt: Többször ilyen ne legyen!

Csütörtökön a Puskás Akadémia nagy harcban, őrületes mérkőzésen 3-3-as döntetlennel harcolta ki továbbjutását a Konferencia Liga-selejtező playoff körébe. A találkozó után Hornyák Zsolt, a csapat vezetőedzője értékelt.

Szabó Róbert

Hornyák Zsoltnak presztízs mérkőzés volt az Ararat elleni találkozó

Fotó: Kricskovics Antal

– Élmény volt-e ez? Nekem nagyon-nagy élmény volt. Többet ilyen ne legyen! Nagyon örülök a továbbjutásnak, de reálisan nézve nagyon sok hibát követtünk el. A Fiorentina ellen fele ennyit se szabad, mert könyörtelenül megbüntetnek – mondta a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Hornyák Zsolt. Hozzátette, az Arart nagyon szép gólokat lőtt, de Nagy Zsolt és Artem Favorov találatát is ki kell emelni, amivel végül sikerült megnyerniük egy nagyon nehéz párharcot. Kiemelte, ez az örmény csapat még a Midtjyllanddal is felvenné a harcot.

Hornyák Zsolt arról is szót ejtett a sajtótájékoztatón, hogy több szál is fűzi az örmény futballhoz és az ellenfél vezetőedzőjével, Vardan Minaszjannal is régre nyúlik a szakmai kapcsolata, így presztízst jelentett neki ez a párharc. Kijelentette, a magyar csapatok közül a Puskás Akadémiának volt a legnehezebb ellenfele a playoff-körbe jutásért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában