Fontos győzelmet ünnepelhettek

2 órája

Katona Mátyás: Ez most jót tesz az önbizalmamnak

A Fehérvár FC nehéz mérkőzésen, magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott a Diósgyőri VTK ellen szombaton a labdarúgó NB I 2. fordulójában. A találkozó után Katona Mátyás értékelte a látottatkat a fehervarfc.hu-nak.

Szabó Róbert

Katona Mátyás nagyszerű gólt szerzett a hajrában a DVTK ellen

Fotó: fehervarfc.hu

– Nagyon fontos győzelmet szereztünk a DVTK ellen, boldog vagyok, hogy az első hazai bajnokinkat a szezonban meg tudtuk nyerni. Nagy önbizalmat adott számunkra, hogy már az első percben megszereztük a vezetést és bár a DVTK még az első félidőben egyenlíteni tudott, szerencsére nem fogta meg a csapatot a bekapott gól – nyilatkozta a szombati mérkőzés után Katona Mátyás a fehervarfc.hu-nak. 

A hajrában gólt szerző, a 3-1-es végeredményt beállító futballista elmondta, türelmesen járatták a labdát a találkozó nagy részében, nem kapkodtak annak ellenére sem, hogy olykor a DVTK birtokolta többet a labdát. Hozzátette, nagyon kellett neki az a gól, amit a hajrában szerzett, hiszen régen ünnepelhetett bajnoki találatot, ami most szinte biztos jót tesz az önbizalmának.

– Ez most jót tesz az önbizalmamnak. Láttam, hogy jön ki a kapus, tudatosan emeltem át fölötte a labdát, de azt hittem, hogy végül kapufa lesz, kellett egy kis szerencse, de úgy gondolom, hogy én is és a csapat is megdolgoztunk érte. Nincs megállás, készülünk tovább, hiszen jövő héten ismét két idegenbeli találkozó vár ránk, de most egyelőre csak a ciprusi mérkőzésre koncentrálunk, hiszen ott is nyerni szeretnénk – zárta gondolatait Katona.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában