Már negyeddöntős

2 órája

Nagyszerűen teljesít Stollár

Hibátlan teljesítményt nyújt eddig Stollár Fanny a Gran Canariában zajló ITF W100-as versenyen, hiszen egyesben negyeddöntős párosban pedig már elődöntős a lengyel Katarzyna Piterrel.

Szabó Róbert

Stollár Fanny egyéniben és párosban is menetel Gran Canariában

Fotó: Fehér Gábor

A Kiskút TK teniszezője az  első fordulóban az olasz Miriana Tona ellen simán, 6:3, 6:0-ra nyert, csütörtökön pedig a francia Carole Monnet ellen lépett pályára egyesben. 

Stollár Fanny nagyon jól kezdett, rögtön semmire brékelt, majd 30-ra lehozta a saját adogatását is, ezután pedig ismét semmire vette el ellenfele kezdését. Ekkor Carole Monnet úgy döntött nem folytatja tovább és feladta a mérkőzést. A magyar teniszező már negyeddöntős egyesben, ahol a WTA-világranglistán 359. helyen jegyzett spanyol Andrea Lazaro Garcia lesz az ellenfele. Korábban már találkoztak, akkor Fanny 6:3, 6:1-re nyert.

Az egyes mellett párosban is indult Stollár Katarzyna Piter oldalán, akivel már elődöntősök, miután 6:3, 7:5-re legyőzék a Bassols, Feng  spanyol, kínai kettőst.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában