Az újonc ellen

10 órája

Otthon javíthat az Aqvital FC

Négy mérkőzésen négy pont eddig az Aqvital FC Csákvár mérlege az új idényben, amelyen most hazai környezetben javíthat a csapat a Békéscsaba ellen a labdarúgó NB II 5. fordulójában.

Szabó Róbert

Ismét otthon lép pályára a Csákvár

Fotó: Kricskovics Antal

– Sokat futó, fiatal együttes érkezik hozzánk, mely jól kezdte a bajnokságot. Mindent elmond teljesítményéről, hogy újonc létére két meccset is lehozott kapott gól nélkül, s Kozármislenyben is csuán egyszer zördült meg a hálója – dicsérte csapata ellenfelét, a Békéscsabát Tóth Balázs, a Csákvár vezetőedzője.

A szakember arról is beszélt, a BVSC-Zugló és a Gyirmót elleni vereség után nagyon kellett, hogy pontot szerezzenek az éllovas Szentlőrinc otthonában.

– Úgy érzem rászolgátlunk a döntetlenre Szentlőrincen, ez azonban csak akkor ér valamit, ha most legyőzzük a lila-fehéreket, egy sikerrel pedig egyenesbe kerülnénk. Jó hír, hogy Major Marcell felépült a sérüléséből, így vasárnap már ott lehet a keretben és csak Mészáros Dávidra, valamint Simon Andrásra nem számíthatunk – zárta gondolatait Tóth Balázs.

A két csapat augusztus 25-én, vasárnap 19.00 órás kezdettel csap össze Csákváron a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában