Ismét családi nap az öttusázóknál

17 órája

A Börgöndi úti telepen ismerkedhetnek a sportággal

Szeptember 28-án, szombaton délelőtt 9 órakor kezdődik a családi nap a Volán Fehérvár Börgöndi úti telepén, a cél az öttusa megismertetése a gyerekekkel.

Horog László

Családi váltó egy korábbi nyílt napon, a Börgöndi úti sporttelepen

Fotó: Volán Fehérvár

A szakosztály igazgatója, Vörös Zsuzsanna szerint az elsődleges fel gyerekek toborzása, hogy álljanak fel a számítógépek mellől, ne az okostelefonokkal bíbelődjenek szabadidejükben.

-Fontos, hogy a nebulók minél egészségesebben éljenek, szeretnénk velük megismertetni az öttusát. Lényeges, hogy családi napunkon jól érezzék magukat szüleikkel. Az élsportról, a versenyzésről természetesen még nincs szó, itt az elsődleges a sportos életmódra nevelés, a mozgás megszerettetése. Ez rövid időn belül a harmadik családi napunk, a nyár elején már tartottunk egyet a Börgöndi úti telepünkön, aztán a Zichy liget szeptember elején, ezúttal ismét visszatérünk megszokott bázisunkra – mondta Vörös Zsuzsanna.

A Volánnál fontosnak tartják, hogy bővítsék a gyereklétszámot. A lövészettel összekötött futás, a laser run természetesen szerepel a programban a futópályán és a lőtéren. A pár hónapja átadott akadálypályán is gyakorolhatnak az érdeklődők, betekintést nyerhetnek az OCR alapjaiba. Az irodaépület emeleti termében ismerkedhetnek a vívással. „Ügyességi játékokat szervezünk, családi sorversenyeket, különböző vetélkedőket. Ennek a korábbi években mindig nagy sikere volt, baráti társaságok, famíliák, viaskodnak egymással, jó hangulatban.”

Az eseményen természetesen ott lesznek a Volán szakági edzői, valamint a szakosztály igazgatója is, a 2004-es, athéni, nyári olimpia bajnoka is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában