Női kézilabda

2 órája

Bravúros siker az Magyar Kupában

A félidei háromgólos hátrányból felállt, majd 29-26-ra legyőzte a Kozármisleny KA-t a Gárdony-Pázmánd NKK a női kézilabda Magyar Kupa második fordulójában és továbbjutott.

Szabó Róbert

Négy góllal járult hozzá a sikerhez Hargitai Dorottya

Fotó: Kricskovics Antal, archív

A Gárdony-Pázmánd NKK nem a legjobban kezdett a tavaly még NB I-ben szereplő Kozármisleny KA elleni kupameccsen, hiszen az eredményjelző 1-6-ot mutatott már a hatodik percben. A házigazda ezután kezdte meg a zárkózást, 9-10-nél pedig már csak egy volt a különbség. A szünetig az egyenlítés is összejött 14-14-nél, azonban innen a kozármislenyiek négyet, gárdonyiak csak egyet dobtak, 15-18.

A fordulás után ismét négyre duzzadt a Kozármisleny előnye, de 17-21 után zsinórban négyet dobva egyenlített a Gárdony-Pázmánd. A hazaiak olyannyira belendültek, hogy nyolc perccel a találkozó vége előtt már hárommal vezettek. Ezt a különbséget végül sikerült jól lemenedzselniük és 29-26-ra diadalmaskodtak, így továbbjutottak a Magyar Kupa harmadik fordulójába.

Női kézilabda, Magyar Kupa, második forduló
Gárdony-Pázmánd NKK – Kozármisleny KA  29-26 (15-18)

Gárdony-Pázmánd NKK: Knauer 1, Vereszky – Sárvári 1, Hargitai 4, Vernes 1, Pál 4, Berkes-Kaiser 4, Béres 1, Bártfay 2, Tóth L. 4, Matucza 1, Szücs 4, Hamuth 2, Kukucska

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában