Új életpálya

11 órája

Cipőárusnak állt a Vidi egykori kapusa

Futballcipők árulásával kezdett foglalkozni a még mindig csak 31 esztendős Filip Pajovics, aki korábban a Videoton és a Puskás Akadémia kapusa is volt.

Szabó Róbert

Egykor a Vidi kapusa volt Filip Pajovics, most cipőárusnak állt

Fotó: fehervarfc.hu / archív

A futballista még 2011-ben igazolt a Vidihez, a Vojovdinától szerződtette a szerb kapust a székesfehérvári együttes, amelynek első csapatában csupán három alkalommal kapott lehetőséget. Ezután kétszer is a Puskás Akadémiához került kölcsönbe, de ott is csak hatszor számítottak rá, így 2016-ben hazatért Szerbiába és a Csukaricskihez igazolt. Mindössze egy év elteltével ismét Magyarországon kötött ki, az Újpesthez szerződött, ahol hat évet húzott le, mielőtt ismét visszatért szülőhazájába, ahol előbb a Radnicski 1923-hoz, majd a Novi Pazarhoz került, amelynél idén augusztus 30-án szerződést bontottak vele.

Filip Pajovics augusztus vége óta így klub nélkül tengeti életét, s bár volt szó arról is, hogy visszatér Magyarországra, a mai napig nem talált magának új csapatot. Mivel ez nem sikerült, így új hivatás után nézett, s cipők, egészpontosan futball cipők árulásába kezdett az Instagram-oldalán, amit figyelmes szurkolók szúrtak ki. Kérdéses, hogy melyik biznisz, a labdarúgás vagy az értékesítés megy jobban Filipnek. 

Ha már a futball nem megy akkor új tevékenység után nézett Filip Pajovics
Fotó: pajovicfilip1 / Instagram

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában