Hősök

2024.09.02. 12:42

Eb-érmek Székesfehérvárnak

A székesfehérvári Senshi Karate-Do Egyesület, kiváló eredményekkel zárta a 14. WSF Európa-bajnokságot, melyre augusztus 30. és szeptember 1. között Tatán került sor.

Szupkai Gábor

Büszke győztesek Fehérvárról

Fotó: Senshi Karate-Do Egyesület

Az egyesület hat versenyzője képviselte a csapatot, és mindannyian eredményesen szerepeltek ezen a rangos megmérettetésen. A felnőtt kategóriában csapat formagyakorlatban Halmai Roland, Hegedűs Zalán és Gál András összetételben Európa-bajnoki címet szereztek. Ez azért is nagy szó, mert  Európa legjobbjai között sikerült helytállni. 

Egyéni eredményekben sem volt hiány, hiszen Gál András a juniorok között WKF kumitében ezüstérmet szerzett, Hegedűs Zalán a 12-13 éves korosztályban formagyakorlatban bronzérmet, kumitében pedig egy értékes 5. helyezést ért el. or Krisztián a 14-15 éves korosztályban formagyakorlatban szintén bronzérmes lett, Lengyel Boglárka a 10-11 éves lányok között az 5. helyen végzett, míg Onofer Maja a 10-11 éves lányok mezőnyében a 9. helyet szerezte meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában