Törteli Balázs nem kímélte a szorítóban

2 órája

Fehérváron is edz Istenes Bence

Az évek óta öklöző közismert médiaszemélyiség Törteli Balázzsal kesztyűzött és edzett, hogy a lehető legjobb formában legyen a következő celeb boksz-gálára.

Németh Krisztián

Fotó: Törteli Box Club

„Nem kímélem Bencét, felkészítem arra, hogy a pokolban is megállja a helyét” – újságolja Törteli Balázs, a fehérvári Törteli Box Club 32 éves alapítója és vezetőedzője. A korábbi bunyósnak több mint két évtizedes múltja van a szorítóban, kétszeres profi magyar bajnok, tizenkilenc profi meccséből tizenhetet nyert meg.

Istenes Bence a 37 éves műsorvezető a tavalyi Sztárbox után a Hell Boxing Kings celeb kategóriájában lép novemberben kötelek közé. A középsúlyú bunyós sokat edz Fehérváron, mivel az ugyancsak fehérvári kötődésű Czinger Attila az erőnléti edzője, aki egyébként Törteli Balázs legnagyobb sikereiben is szerepet vállalt.

Fotó: Törteli Box Club

- Kesztyűztünk egyet, hatszor két percet bokszoltunk nagy fejvédővel, nagy kesztyűvel, majd rá néhány napra rá két és fél órát tréningeztünk, ütéseket, védéseket gyakoroltunk. Elindult a közös együttműködés, fogunk még találkozni a ringben a klubomban!
 

- Bence nagyon komolyan veszi a felkészülést. Barátságos, korrekt, jó fej, alázatos ember. Élsportolóként éli az életét, heti 9-11 edzése van! Akár a felnőtt amatőr országos bajnokságon is elindulhatna.

Fotó: Törteli Box Club
 

Törteli Balázs szívesen vette a megkeresést, mint mondja a terme mindenki előtt nyitva áll.
- Magyarország piacvezető boksz klubja lettünk, a válogatott sportolók, és a lelkes amatőrök is jól érzik magukat nálunk. Népszerűek a küzdelem nélküli edzéseink, az úgynevezett menedzser-boksz, van 69 éves tanítványom is!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában