ARAK OPEN

2024.09.19. 12:00

Gyermekek és szüleik sportolhatnak együtt a Bregyóban

Az Alba Regia Atlétikai klub is csatlakozik az Európai Sporthét eseményeihez, színes programokkal várják az érdeklődőket a Bregyó rekortánján.

Bagotai Zsanett

Fotó: Nagy Norbert / FMH-archív

2024. szeptember 26-án, csütörtökön a Regionális Atlétikai Központban, 18:00 és 19:00 óra között rendezi meg az ARAK OPEN elnevezésű, ingyenes sporteseményét a fehérvári klub. A program közös futó és mozgási lehetőséget kínál a kisgyermekeknek és szüleiknek, ahol megismerkedhetnek az atlétika különböző versenyszámaival, valamint a tájfutás alapjaival.

Fotó: a klub

18 órakor közös bemelegítéssel indul a program, amelyet Szabó Dániel, az ARAK kiváló sprintere vezényel majd, utána pedig családi futásra kerül sor, ahol 1,2 vagy 3 kört teljesíthetnek az érdeklődök. A közös futás után akadálypályákon, távolugrásban és szivacsgerely-hajításban is megmutatják tehetségüket a legkisebbek  és legnagyobban is. 

A kisgyermekes családok minden teljesített feladat után matricát kapnak menetlevélbe, amit hazavihetnek az esemény emlékeként.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában