Férfi röplabda

2 órája

Győzelemmel kezdték a felkészülést

Szoros mérkőzésen, végül öt szettben legyőzte a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapata a Nagybányát.

Szabó Róbert

Megnyerte első felkészülési mérkőzését a Loki férfi röplabdacsapata

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap, archív

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapata, amely a Stiinta Baiai Ma ellen lépett pályára szombaton.

A székesfehérvári együttes az első pillanatokban még az öltözőben maradt, a nagybányaiak gyorsan elhúztak hárommal, azonban 4-5-nél már vendég vezetést mutatott az eredményjelző az első szettben. Ezután a házigazda szép lassan kezébe vette az irányítást, s bár sokáig hárommal is vezetett, 18-15-ről egy 0-4-es szakasszal fordított a Loki. Ez sem volt azonban elég az első szett megnyeréséhez, amit végül a hazaiak behúztak, 25-23.

A második szettben javult a MÁV Előre Foxconn játéka, 7-8-as állás után szép lassan fölénybe került az együttes, 19-24-nél pedig öt szettlabdája is volt. Ezeket a Nagybánya nagyszerű játékkal hárította, azonban nem tudott két szettes előnybe kerülni, 27-29.

A harmadik játszma nem sikerült ilyen izgalmasra, a székesfehérváriak a második adódó alkalommal lezárták a felvonást és átvették a vezetést, 21-25.
A negyedik szettben a székesfehérváriaknak két meccslabdája is volt, azonban 22-24-ről fordított a Stiinta Baia Mare és döntő felvonásra kényszerítette ellenfelét, 27-25.

A rövidített játszmában aztán már nem volt kérdés, a Loki magabiztosan diadalmaskodott, 11-15.

Stiinta Baia Mare (román) – MÁV Előre Foxconn 2-3 (–23, 27, 21, –25, 11)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában