Női labdarúgás

2 órája

Kezdőként debütált a Tottenhamben a martonvásári futballista

Bemutatkozott a Tottenham Hotspur női csapatában Csiki Anna a londoniak Feyenoord elleni felkészülési mérkőzésén.

Szabó Róbert

Megbeszélés Bethany England (háttal, fehérben) és Csiki Anna (szemben) között

Fotó: tottenhamhotspur.com

Ahogy arról korábban beszámoltunk a tősgyökeres martonvásári Csiki Anna a svéd BK Häckentől az angol élvonalban szereplő Tottenham Hotspurhöz szerződött. A 24 esztendős futballista szerda délután kezdőként lépett pályára a londoniak holland Feyenoord elleni felkészülési mérkőzésén, amelyet az együttes végül 2-0-ra meg is nyert.

A Tottenham hivatalos oldalának beszámolója szerint a csapat első helyzete Csiki nevéhez volt fűzhető, azonban lövése elszállt a kapu felett. Ezután kis híján gólpasszt adott, Gunning-Williamset ugratta ki, aki egy az egyes szituációban nem tudott túljárni a hollandok kapusának, Jacintha Weimarnak az eszén. Ezután is aktív maradt a magyar középpályás, aki bal oldalról ívelt középre, Bethany England fejesét viszont könnyű szerrel hárította a Feyenoord kapuvédője. 

A szünet után aztán bő húsz percet volt még pályán Csiki, akit végül a 68. percben cserélt le a londoniak vezetőedzője. Végül a Tottenham Gunning-Williams és Athtinen révén is eredményes volt, így 2-0-ra diadalmaskodott a Feyenoord elleni felkészülési mérkőzésen.

A londoniak szeptember 15-én vasárnap játsszák utolsó felkészülési találkozójukat, 14.00 órától lépnek pályára a Manchester United ellen, majd szeptember 22-én megkezdődik számukra a Women's Super League egy Crystal Palace elleni összecsapással.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában