Sérülések, betegségek

2 órája

Nem lépnek pályára Szegeden a kosarasok

Elmarad az Alba Fehérvár szerdára tervezett felkészülési mérkőzése.

Németh Krisztián

Fotó: Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A klub közösségi oldalán jelentette be, hogy elmarad a szezon kezdetét megelőző utolsó - zárt kapus - felkészülési mérkőzése, amelyet az SZTE-Szedeák csapata ellen vívott volna a "napfény városában".

"Csapatunkat az elmúlt időszakban több sérülés és betegség hátráltatta, az előttünk álló napokban viszont a lehető legjobban szeretnénk felkészülni a jövő heti FIBA Európa-kupa-selejtezőre. Szerdán a Szeged ellen játszottunk volna zárt kapus felkészülési mérkőzést, amely az ismertetett körülmények miatt elmarad. " - közölte az Alba Fehérvár.

Így legközelebb már tétmérkőzésen lép pályára Alejandro Zubillaga vezetőedző csapata. Az Alba szeptember 24-én, hazai pályán fogadja a FIBA Európa-kupa selejtezőjének első mérkőzésén a szlovák Extraligában legutóbb a legjobb négy közé jutó hatszoros - kétszeres csehszlovák, négyszeres szlovák - bajnok Prievidza csapatát. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában