Megszakadt a Csór győzelmi sorozata

15 órája

Nemcsak az eső, a gólok is hullottak

A vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 4. fordulójában elvesztette veretlenségét Kápolnásnyéken az eddigi listavezető Csór Truck-Trailer csapata, a Sárbogárd és a Móri SE nagy gólkülönbségű győzelmet aratott, míg a Lajoskomárom is őrzi makulátlan mérlegét, kétgólos sikert elérve Mezőfalván. A szomszédvári rangadón nehezen nyert az Ercsi Kinizsi, a Sárosd pedig a hajrában győzte le a Martonvásár gárdáját.

Káldor András

Forró pillanatok a sárosdi kapu előtt, de a Martonvásár (zöld-fekete) csapata nem tudott betalálni

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Ercsi Kinizsi – Adony 2–1 (2–1)

Ercsi, 100 néző

Vezette: Resch Norbert.

Ercsi Kinizsi: Hompót – Lakakisz, Mónus, Juhász B. (Rebők), Schnierer J. – Kun B. (Orza), Horváth B., Hujber, Hodula M. (Buzás) - Blonski (Lak), Schnierer B. (György). Vezetőedző: Lieber Károly.

Adony: Andrejev – Budai, Hamar (Bognár B.), Virág, Balogh B. - Tóth D., Holentoner, Bagóczki, Fábián (Csiki) - Posztós (Kelemen), Tatár (Pati). Vezetőedző: Boldoczki Sándor.

Gól: Kun B. (22.), Horváth B. (35.), ill. Hamar (38.).

Kiállítva: Balogh B. (49.).

Jók: Lakakisz, Mónus, Horváth B., ill. Andrejev, Hollentoner, Budai

Korai időpontban, szemerkélő esőben kezdődött a mérkőzés. Dominált a hazai csapat és a 22. percben Kun Bálint talált be, majd a 35. percben Horváth Benett szerzett gólt fejjel, 2-0. Több volt Kinizsi játékos szerepelt az Adonyban, akik rendesen oda is tették magukat. Majd a 38. percben gyorsan szépített a vendégcsapat, Hamar Erik szintén fejesből volt eredményes, 2-1. Az 55. perctől emberelőnyben játszott az Ercsi, amikor Balogh Bálint kapta meg második sárga lapját. Kimaradt két-három helyzet az adonyi kapu előtt és ez majdnem megbosszulta magát. Nem volt észrevehető az emberelőny, egy kis szerencsével pontot vihetett volna el az Adony, mert érhetetlenül gyengén játszottak a vendéglátók.

Tudósított: Flórián Gábor

Tóvill-Kápolnásnyék – Csór Truck-Trailer 3–2 (1–2)

Kápolnásnyék, 150 néző

Vezette: Wittner József.

Tóvill-Kápolnásnyék: Palásthy – Őz (Porvázsnyik), Szajkó, Varga József, Pigler - Rózsa (Kharboutli Noor), Gáspár (Nagy E.), Imrefi, Zsigmond – Czottner Á., Victor. Vezetőedző: Höltzl Richárd.

Csór Truck-Trailer: Lukács (Rapali) - Bogdány, Báles I., Ács (Kásler Barnabás), Finta - Harangozó (Báles A.), Tolnai (Báles Zs.), Zs. Nagy, Kásler Bence, Takács G. – Junior Joaz. Vezetőedző: Pécsi László

Gól: Varga József (20.), Kharboutli Noor (74.), Imrefi (77.), ill. Zs. Nagy (1.), Junior Joaz (44.).

Kiállítva: Finta (62.).

Jók: az egész csapat, ill. Lukács, Kásler Bence

A Kápolnásnyék csapata ott folytatta ahol az előző héten abbahagyta, a 18. másodpercben gólpasszt adott ellenfelének. Ács Krisztián felrúgott labdáját röviden fejelte haza Rózsa Marcell, Zs. Nagy Balázs lecsapott a labdára és a kifutó Palásthy Dávid mellett a hálóba lőtt, 0-1. A válasz a 20. percben érkezett, egy szöglet utáni kavarodásnál Varga József 12 méterről talált a hálóba, 1-1.
A 44. percben Takács Gergő indította az aktív és jól játszó Kásler Bencét, akinek bepasszára Junior Joaz érkezett, és vette be Palásthy kapuját, 1-2. A második félidőben odaszögezte kapujához a hazai csapat ellenfelét, ennek eredménye az volt, hogy Finta Dániel sokadik rossz ütemű belépője után a 62. percben  a kiállítás sorsára jutott. A 74. percben Kharboutli Noor Dániel tűnt fel számára szokatlan pozícióban és ziccerben nem hibázott, 2-2. A 77. percben egy formás támadás után Imrefi Balázs szerezte a Nyéknek a győztes találatot, 3-2. A vendéglátók sokkal több helyzetet dolgoztak ki ellenfelüknél, és megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Tudósított: Sziládi Zoltán István

Bodajk SE – Sárbogárd 1–9 (1–2)

Bodajk, 100 néző

Vezette: Jónás Péter.

Bodajk: Janky – Tóth B., Czéh, Farkas Cs., Kajdi - Kovács T., Csapcsár (Moór), Farkas K., Rigó (Fejes) - Bőhm (Winkelman), Varga R. Vezetőedző: Rigó Gábor.

Sárbogárd: Dőry – Kizlinger (Mayer D.), Tölgyesi, Reizinger, Szalai Á. (Rezicska) - Tóth P. (Horváth A.), Bencze (Kosztolányi), Bíró, Vagyóczki - Joó, Kindl (Gerencsér). Vezetőedző: Pajor László.

Gól: Farkas Cs. (8.), ill. Reizinger (49., 51., 88.), Kosztolányi (72., 80., 85.), Vagyóczki (22.), Rezicska (26.), Kovács T. (83., öngól).

Jók: Farkas Cs., ill. Reizinger, Kosztolányi, Rezicska

Kényelmesen kezdett a Sárbogárd, lassan sok hibával játszottak, a hazai csapat a kontrákra építve próbált meg gólt elérni. Ez a 8. percben a második jó kontratámadás végén sikerült is, ekkor Kajdi Roland remek labdát adott Farkas Csongornak, aki nem hibázta el lehetőségét a kapussal szemben, 1-0. Feljött a Bogárd, mégis egy védelmi hiba kellett az egyenlítéshez. A 22. percben Vagyóczki Patrik egy bal oldali szöglet után 10 méterről lőtt a kapu bal oldalába, 1-1. A 26. percben egy jobb oldali támadásnál négy védő sem tudta megakadályozni a beadást, amelyre a hosszú oldalon Rezicska Richárd érkezett, és 3 méterről az üres kapuba passzolt, 1-2. A folytatásban még a félidőben egyenlíthetett volna a Bodajk, Farkas Cs. kapott ajándék labdát Dőry Gergőtől, de a kapusba lőtt. A második félidőben nagyot fordult a játék képe, és a bajnokesélyes öt perc alatt eldöntötte a mérkőzést. Innentől kezdve csak egy csapat volt a pályán, sorra alakították ki a helyzeteket, amiből aztán kialakult egy hazai szempontból súlyos vereség. Az első félidő jó játéka alapján sokkal szorosabb eredményre számítottak a hazai szurkolók.

Tudósított: Kovács Zoltán.

 

Sárosd – Martonvásár 2–0 (0–0)

Sárosd, 100 néző
Vezette: Rózsa József.

Sárosd: Tibor – Paksi G., Vámosi (Dvéri II. Zs.), Majláth (Hanzli), Kökény - Németh L. (Paksi P.), Buza (Tóth Z.), Pribék, Hushegyi (Várnai) - Kónya, Hallósy. Vezetőedző: Lendvai Tamás.

Martonvásár: Benkő – Neuvert, Molnár G. (Szedlák), Cservenka, Füzér (Fodor G.) - Kenderesi, Gál Benedek, Hernádi, Szilágyi - Cziklin (Madar), Spinner (Gábor). Edzők: Gálvölgyi István, Trizna Tamás.

Gól: Kónya (85., 92.).

Jók: Tibor, Németh L., Kónya, ill. Kenderesi, Gál Benedek

A 2. percben hazaiak kerültek helyzetbe, de Majláth Henrik gyenge lövését védte a Benkő Márk. Majd jött is rá válasz, Kenderesi Dávid távoli löketét hárította Tibor József. Majd egy váratlanul érkező labdát a 16-oson belülről Gál Benedek lőtt el kapásból, de ez is Tibor zsákmánya lett. A második félidő Majláth szögletével indult, amit először Kónya Krisztián próbált meg kapásból a kapura lőni, majd Buza Balázs lövése pattant le a védőkről. Ezt követően sárosdi helyzetek sorozata következett, Németh László távoli lövése nem sokkal ment mellé, majd Németh L. szabadrúgását bravúrral védte Benkő, és a következő szögletekből érkező labdát is hárította. A 85. percben szögletből Pribék Patrik csúsztatta sarokkal tovább a labdát, amit Kökény Dorián kapu elé löbbölt, és ezt végül Kónya fejelte be, 1-0. A hosszabbítás utolsó percében pedig egy jogos 11-est Kónya értékesített, 2-0.

Tudósított: Németh Réka.

KK Grain Kft.-Mezőfalva – Lajoskomárom 0–2 (0–1)

Mezőfalva, 100 néző.
Vezette: Gebei Bálint.

KK Grain Kft.-Mezőfalva: Kovács Á. – Balázs, Rózsahegyi, Török, Rakonczai - Balogh I. (Villám), Sági, Németh B. (Kovács B.), Mekota - Kovács K. (Márki), Morár. Vezetőedző: Váradi Tamás.

Lajoskomárom: Deák Z. – Varga F., Kovács K., Csörgei, Gergye (Simon Gy.) - Dudar E., Hajdinger (Németh Á.), Kövecses (Makai), Dudar K. - Nyikos, Rózsás. Edző: Varga Ferenc.

Gól: Nyikos (39., 68.).

Kiállítva: Varga F. (78.).

Jók: Rózsahegyi, ill. Csörgei, Dudar E., Nyikos.

Enying – Móri SE 1–7 (1–3)

Enying, 100 néző
Vezette: Béd Ákos.

Enying: Elek Gy. – Kalló, Vas, Vajda, Kéri - Kelemen (Elek Zs.), Kovács L., Vimola, Doma (Kerti) - Halász, Bognár F. Vezetőedző: Molnár Ferenc.

Móri SE: Zámbó – Loi (Szabó K.), Szekeres, Bezerédi, Tetzl – Kocsis D. (Hajdu), Tar B., Varga B., Mészáros B. - Lehota V., Lehota R. Vezetőedző: Németh Bálint.

Gól: Bognár F. (54.), ill. Lehota V. (36., 60.), Bezerédi (69., 89.), Varga B. (29.), Tetzl (38.), Hajdu (73.).

A zord időjárás nem könnyítette meg a csapatok dolgát, a vizes talajon sok-sok hiba csúszott a játékba. Már a 13 percben büntetőt ítélt a játékvezető a Mór javára. Bezerédi Ádám büntetőjét azonban Elek Botond hárította. Az első félóra móri fölényben telt, mégis az Enying előtt adódtak a nagyobb ziccerek. Előbb Vas Tamás, majd Kéri Gergő lövése nem talált utat a vendég kapuba. A 29. percben egy veszélytelennek tűnő átlövésből a móriak kerültek előnybe, Varga Balázs lapos gurítása csúszott át Elek Botond kapus kezei között, 0-1. A 36. percben egy hosszú indítást vehetett át tisztán Szekeres Marcell, majd beadását a középen érkező Lehota Viktor helyezte az kapuba, 0-2. A 38. percben Tetzl János a középpályáról vállalkozott lövésre, labdája védhetetlenül szállt a pipába, 0-3. A fordulást követően maradt a móri fölény, de néhány kimaradt helyzet után mégis jött a szépítő találat. Bognár Ferenc csípett el egy labdát a támadó harmadban, lövése épp úgy perdült át Zámbó Martin kapuson, ahogy az első móri gólnál, 1-3. A 60 percben újabb büntetőt kaptak a vendégek, melyet Lehota Viktor értékesített, 1-4. A 69. percben Bezerédi Ádám lövése pattant meg egy hazai védőn, és csorgott be a túloldali sarokba, 1-5. A 73. percben egy móri tiki- taka végén a védők közül kilépő Hajdu Milán lőtt Elek kapujába, 1-6. A mérkőzés lezárásaként a 89. percben még Bezerédi egy kontra végén volt eredményes, 1-7. A játék képe alapján nem volt kérdés a három pont sorsa.

Tudósított: Mohai Norbert.

A Dunaújváros FC (5.) - Ikarus-Maroshegy (11.) összecsapás a Dunaújváros FC MOL Magyar Kupa kötelezettsége miatt 2024. november 30-án 13:00-kor kerül megrendezésre.

A góllövőlista állása:

1. Zs. Nagy Balázs (Csór Truck-Trailer) 7 gól

2. Reizinger Bence (Sárbogárd) 6 gól

2. Gergye Krisztián (Lajoskomárom), Harangozó Márton, Junior Joaz (mindkettő Csór Truck-Trailer) 4-4 gól

3. Horváth Attila, Kosztolányi Bence (mindkettő Sárbogárd), Kásler Bence, Spánitz Bálint (mindkettő Csór Truck-Trailer), Kókány Péter (Ikarus-Maroshegy), Bezerédi Ádám, Lehota Viktor, Varga Balázs (mindhárom Móri SE), Majláth Henrik (Sárosd) 3-3 gól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában