Merkantil Bank Liga

2 órája

Nullázta a Kisvárda a Csákvárt

A Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában a Kisvárda otthonában 2-0-ás vereséget szenvedett a Csákvár.

Kelemen Kornél

Kétgólos vereséget szenvedett a Csákvár Kisvárdán

Fotó: kisvardafc.hu

A szezont remekül kezdő Csákvár a tavaly még OTP Bank Ligában szereplő Kisvárdához látogatott, a mérkőzést megelőzően a két csapatot négy pozíció és két pont választotta el egymástól a tabellán, a vendégek javára. 

Az első félidőben felváltva támadtak a csapatok, kisebb nagyobb helyzetek követték egymást, majd a 32. percben Gregor Zalán kezéről vágódott le a labda, ezzel tizenegyeshez jutott a Kisvárda, a büntetőt a bosnyák Branimir Cipetic értékesítette 1-0. A félidő hátralévő részében a hazai együttes inkább őrizte az eredményt. 

A második játékrész első negyedórában nagy mezőnyfölényt alakított ki a Kisvárda, nagy arányú labdabirtoklás és kisebb kialakított helyzete. A vendég klub időnként megpróbált magasan labdát szerezni, de a második bekapott gól elkerülése érdekében ez nem volt tartós.  A hazai csapat több lehetőséget is kialakított a legnagyobbra egészen a 81. percig várni kellett, ekkor félpályán szerzett labdát a csapat és egy ívelés után kiugrott Szabó Bence, viszont a kapujából kirontó Zelizi Patrik mellett túl hosszan tolta meg, így a vendég védelem semlegesíteni tudta. A 92. minutumban jött a legnagyobb egyenlítési lehetőség, Szakály Dénes szabadrúgás után a tizenhatoson belül Karacs Dánielhez került a labda, aki a kapu fölé bombázta a játékszert. A hosszabbítás ötödik percében lezárta a mérkőzést Molnár Gábor góljával a Kisvárda 2-0. A maradék pár percet a csapatok lepergették, az Aqvital FC Csákvár ezzel elszenvedte harmadik vereségét a Merkantil Bank Ligában.

Kisvárda Master Good Fc – Aqvital FC Csákvár 2-0 (1-0)

Kisvárda, Várkerti Stadion, Vezette: Szigetvári Márk (Punyi, Tőkés)

Kisvárda: Kovács M. – Stefan, Jovicic, Chlumecky, Körmendi – Ponomarenko (Osztrovka 95), Cipetic, Szőr, Bíró B. – Mesanovic (Camaj 79), Szpaszics (Matanovics 79). Vezetőedző: Révész Attila

Csákvár: Zelizi – Gregor, Karacs, Varga B., Gazdag V. (Menyhárt 82) – Szabó B. (Jablonszki 75), Major (Dusinszki 64.), Farkas (Baracskai 64.), Szalai P. – Haragos (Szakály 75), Nagy Z. Vezetőedző: Tóth Balázs

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában