Jégkorong

7 órája

Sorsoltak a Magyar Kupában

Három párharcot rendeznek a Jégkorong Magyar Kupa első körében.

Kelemen Kornél

Három megyei csapat érdekelt a Jégkorong Magyar Kupában

Fotó: Fehér Gábor / Archív

Az idei kupasorozatban tizenhat csapat indul, az első körben a DVTK Jegesmedvék Jégkorong Akadémiája csap össze az Újpesti Jégkorong Akadémia csapatával, a Goodwill Pharma Szeged az FTC-Telekom B ellen mérkőzik meg, míg az UNI Győr ETO HC a jászberényi Lehel HC ellen küzdhet a továbbjutásért. 

A székesfehérvári klubok közül a FEHA19 már a második fordulóban csatlakozik a sorozathoz, ahol az első párharcok győztesei és a vele együtt csatlakozó csapatok közül kerül ki az ellenfele, a város másik együttese, a címvédő Hydro Fehérvár AV19 csak a négyesdöntőtől lesz érdekelt. Mellettük még Fejér vármegyéből a Dunaújvárosi Acélbikák együttese is érdekelt lesz a Magyar Kupában, a negyedik fordulóban csatlakozik a küzdelemhez. 

 A Magyar Kupa első mérkőzéseit október 15-én rendezik, a visszavágókat október 29-én, míg a második fordulóban november 12-én és 26-án csapnak össze a csapatok. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában