Kevin!

2024.09.25. 13:47

Szinte azonnal gólt szerzett a Főnix korábbi labdarúgója

Megszerezte első gólját a svájci labdarúgó-bajnokságban Csoboth Kevin. A St. Gallen 24 éves csatárának mindössze hét perc kellett, hogy betaláljon az FC Zürich elleni mérkőzésen.

Németh Krisztián

Csoboth Kevin és Szoboszlai Dominik tíz évvel ezelőtt együtt futballozott a Főnixben

Fotó: Facebook

Csoboth Kevin kedd este negyedszer lépett pályára a svájci élvonalban (Swiss Super League). Az Európa-bajnokság hősét a 72. percben küldték pályára a St. Gallen - FC Zürich mérkőzésen.

A tizenkétszeres magyar válogatott támadó hét perce volt a pályán, amikor Felix Mambibi átadása után, laposan a kapuba lőtt, 3-1-re módosítva az állást - a végeredmény 4-1 lett.

Fotó: FC St. Gallen 1879/Facebook

Csoboth a nyáron igazolt a helvétekhez az Újpestből. Két héttel ezelőtt a Svájci Kupában a harmadosztályú FC Paradiso szerezte meg első gólját a St. Gallenben, azon a találkozón is csereként lépett pályára, alig több mint húsz perc után talált be.

A futballista a 2014/2015-ös szezonban kölcsönben szerepelt a Főnixben - együtt játszott Szoboszlai Dominikkal is. 27 bajnokin 40 gólt szerzett. Az idény végén a Ferencvároshoz igazolt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában