Bulvár-celeb

1 órája

Hűha! Így készül a szombat estére Tóth Gabi

Az énekesnő a ma esti Sztárban Sztár All Stars műsorában Shakira bőrébe fog bújni, de addig is megmutatta magát smink nélkül.

MW

Tóth Gabi

Forrás: MW bulvár

Fotó: Fülöp Ildikó

Tóth Gabi már az esti Sztárban Sztár All Stars műsorára készül, és természetesen ő is megcélozta a dobogó felső fokát. A szombat esti adásban dupla produkciókkal kellett készülnie a versenyzőknek, az énekesnő először Shakira bőrébe bújik. A legfrissebb fotóján még smink nélkül mutatta meg igazi Gabit, ám már csak órák kérdése, hogy teljesen átalakuljon.

Mint korábban elárulta, nagyon élvezi a műsort, szeretne minél tovább jutni, amire lehet is esély, hiszen eddig elnyerte a mind a nézők, mind a zsűri kegyét is – írja a Ripost.

Tóth Gabinak nem egyszerű az élete mostanában, ugyanis minden héten a Sztárban Sztár All Stars adására készül. Közben egy másik megméretés is vár rá: szerelmével, Papp Máté Bencével már gőzerővel gyakorolnak aDancing with the Stars következő évadára, ahol egymás táncpartnerei lesznek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!