Női labdarúgás

1 órája

Tíz emberrel is begyűjtötte a három pontot a Puskás Akadémia

A Szekszárdi WFC otthonában aratott 0-1-es győzelmet a Puskás Akadémia a Simple Női Liga NB I 2. fordulójában.

Szabó Róbert

Kettőből kettő, hat pontos a Puskás Akadémia FC női csapata

Fotó: puskasakademia.hu

A Diósgyőr elleni 3-1-es győzelem után ezúttal Tolna vármegye székhelyére utazott Halászi Kinga együttese, amely már a hetedik percben előnybe került Palakovics Laura góljával. Ez aztán elegendőnek bizonyult a győzelemhez is, hiszen a mérkőzés hátralevő idejében újabb találat nem született, pedig a Puskás Akadémia Szemán-Tóth Barbara kiállítása után több mint félórát emberhátrányban töltött.

„Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy azt az öltözőben megbeszéltük, nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, megvoltak a lehetőségeink, sikerült is hamar vezetést szereznünk, ám nem tudtuk rárúgni a másodikat, így hiába uraltuk a mérkőzést, nagyon figyelnünk kellett az ellenfél kontráira. A második félidő elején is voltak helyzeteink, de gól sajnos ekkor sem jött, majd a hatvanadik perc körül emberhátrányba kerültünk, úgyhogy „nehéz szülés” volt, de a csapatom mindent megtett az előny megtartása érdekében, és összességében megérdemelten vittük haza a három pontot” – nyilatkozta a találkozót követően a puskasakademia.hu-nak Halászi Kinga vezetőedző.

Simplő Női Liga NB I, 2. forduló
Szekszárdi WFC – Puskás Akadémia FC 0-1 (0-1)
Szekszárd, Szekszárd Városi Sport és Szabadidőközpont, Vezette: Sipos Katalin (Bizderi Nikolett, Szabó Laura Emerencia)
Szekszárdi WFC: Török – Jáhn, Kovács Zs., Schell, Nagy-Cseke (Garabecz, 82.), Vári, Kágyi (Prigli, 76.), Taylor, Zahár (Acsádi, a szünetben), Sztevanovics, Bartalis. Vezetőedző: Micskó Márk
Puskás Akadémia FC: Pongrácz – Palakovics, Harmat (Brekovszki, 65.), Szemán-Tóth, Pécsi D., Szarvas S., Szurovceva (Tóth Zs., a szünetben), Nagy N. (Török, 59.), Nagy L., Tuza (Szűcs, 85.), Tanaskovic. Vezetőedző: Halászi King

Gól: Palakovics (7.)
Sárga lap: Tuza (30.), Szarvas (44.)
Piros lap: Szemán-Tóth Barbara (57.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában