Női röplabda

2 órája

A címvédő ellen sem ment a Lokinak

Folytatódott a MÁV Előre Foxconn rossz sorozata, amely három szettben kikapott a Vasas Óbudától a női röplabda Extraliga harmadik fordulójában.

Szabó Róbert

Nem tudott meglepetést okozni a MÁV Előre Foxconn női csapata a Vasas Óbuda ellen

Fotó: Kricskovics Antal

Az Újpest ellen szettet sem nyert, Nyíregyházán ez már sikerült, azonban ott is kikapott, így két vereséggel várhatta a MÁV Előre Foxconn női röplabda Extraliga harmadik mérkőzését a címvédő, eddig hibátlan Vasas Óbuda ellen.

Jól kezdett az angyalföldi együttes, hamar három pontos előnyre tett szert, de 5-8 után egy 5-0-s szakasszal fordított a Loki és elhúzott kettővel. A házigazda ezt azonban nem tudta állandósítani, ismét előnybe került a Vasas, 13-16 is állt az eredményjelzőn, amikor ismét jött egy 5-0-s periódus a székesfehérváriaknak. Ez volt az utolsó pillanat, amikor vezetett a MÁV Előre, a 19-19-nél átvette az irányítást a vendég együttes, amely meg is nyerte az első felvonást, 23-25.

A szoros első szett után aztán elszállt a Loki minden reménye, a második és a harmadik játszmában megközelíteni sem tudta a Vasast, amely így három felvonásban behúzta a mérkőzést.

A MÁV Előre Foxconn legközelebb a Békéscsabai RSE otthonában lép majd pályára október 31-én, azonban nem lesz könnyű dolga, ha javítani szeretne jelenlegi rossz formáján.

Női röplabda, Extraliga

MÁV Előre Foxconn – Vasas Óbuda 0:3 (–23, –18, –17)
Székesfehérvár, VOK Sportcsarnok, Vezette: Horváth Miklós, Varjasi Melinda

MÁV Előre Foxconn: Andersson 3, Maiorano 13, Markovic 12, Pallag 6, Orosz 6, Michalewicz 2. Csere: Sziládi, Tóth J. 1, Szabó L. 1, Tóth-Bodovics, Kovács E. (liberó). Vezetőedző: Lukasz Przybylak

Vasas Óbuda: Fekete 6, Leite, Bannister 14, Glemboczki 16, Papp O. 5, Sillah 4. Csere: Tóth S., Török 4, Erőss 1, Juhár (liberó). Vezetőedző: Jannisz Athanaszopulosz

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában