Labdarúgás

2024.10.26. 10:35

A Csákvár hazai pályán javítana

Az Aqvital FC Csákvár október 27-én vasárnap 17 órától a FC Tatabánya együttesét fogadja, a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában.

Kelemen Kornél

A legutóbbi három hazai mérkőzését megnyerte a Csákvár

Fotó: Kricskovics Antal

Az Aqvital FC Csákvár idénye eddig igen hektikusnak mondható, tíz Merkantil Bank Liga mérkőzéséből négyet megnyert és ugyanennyit elveszített, a maradék kettő pedig döntetlennel zárult. A csapat jelenleg 14 ponttal a tabella kilencedik helyén áll, azonban a mezőny sűrűségét jól mutatja, hogy a dobogós Kazincbarcika mindössze három ponttal van előtte. Legutóbb Budafokon járt a gárda, ahol 2-1-es vereséget szenvedett.

A Csákvár hazai pályán verte meg a Vasast
A sereghajtó FC Tatabányát fogadja az Aqvital FC Csákvár
Fotó: Kricskovics Antal

A Tatabánya nagyon rossz formában van, ugyan az első négy fordulóból kettőt is megnyert, a Szegedet és a Honvédot is sikerült legyűrnie, azonban a fővárosiak legyőzését követően összezuhant az gárda. Gyürki Gergely legénysége az azóta lejátszott hat bajnokiját egyaránt elveszítette, ezzel jelenleg sereghajtó az NB II-ben. Az együttesnek a gólszerzéssel és a védekezéssel is problémái vannak, tíz meccs alatt csak nyolcszor volt eredményes, míg a védelem 22 alkalommal kapitulált.

A meccset megelőzően Tóth Balázs, az Aqvital FC Csákvár vezetőedzője a klub hivatalos oldalának. adott nyilatkozatában elmondta, rendkívül nehéz mérkőzés vár csapatára.

– Nyolc ponttal előzzük meg a Tatabánya együttesét, ha sikerül győznünk jelentősen leszakadnának mögöttünk. A legutóbbi mérkőzésünk, Budafokon nem úgy alakult, ahogy terveztük, hazai pályán javítanunk kell – emelte ki a szakember.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában