Jégkorong

2 órája

DAB helyzetek, Gyergyó gólok

Gyergyószentmiklóson szenvedett 6-1-es vereséget a Dunaújvárosi Acélbikák az Erste Liga pénteki játéknapján.

Kelemen Kornél

Rengeteg helyzetet engedett a DAB (fehérben) az ellenfélnek

Fotó: Gyergyói HK

A Dunaújváros eddigi szezonja nem nevezhető fáklyásmenetnek, a Gyergyói HK elleni mérkőzés előtt egy győzelemmel és négy vereséggel állt a tabella utolsó helyén az együttes. A hazaiak bár két vereséggel kezdték az idényt, a legutóbbi három összecsapásukat egyaránt behúzták, igaz az Újpest elleni találkozót csak hosszabbítás után.

Már a mérkőzés elejétől kezdve érezhető volt a Gyergyói HK fölénye, amely az első harmad végére Sárpátki Tamás és Bobby Raymond találataival kétgólos előnyre tett szert, 2-0. A szünet után mindössze három perc kellett, hogy négy legyen a különbség, előbb Bodó Christopher, majd Dallas Jay Gerards volt eredményes, ami megpecsételte a mérkőzés sorsát, 4-0. Végül az utolsó húsz percben még Sebastien Sylvestre és Imre Patrik is villant, amire bár Sági Martin válaszolt, de ez már csak az eredmény kozmetikázására volt elég, 6-1.

Gyergyói Hoki Klub– Dunaújvárosi Acélbikák 6-1 (2-0, 2-0, 2-1) 
Gyergyószentmiklós, 970 néző. V.: Csomortáni, André, Magyar, Simon. 

Gyergyói Hoki Klub:  Rinne - Raymond 1 (1), Haaranen (2), Vincze (1), Sylvestre 1, Bodó 1 (2), Mesikammen (1), Fejes, Orban (1), Gerards 1, Vayrynen (1), Imre P. 1, Sándor, Sándor-Székely, Császár (1), Sárpátki 1 (1), Ádám, Csiszer, Szigeti. Vezetőedző: Markus Juurikkala

DAB: Tóth K. (Sági M.) – Tóth G. (1), Kluuskeri, Jensen, Zohovs, Watkins, Raskin, Sysak, Sági M. P. 1, Ritter (1), Hári, Faith, Jurkovics, Sári, Mazzag, Csémi, Léhi, Bánki, Jensen, Cseh, Nagy. Vezetőedző: Somogyi Balázs.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában