Teljes keret

19 órája

Fejér megyei gerinc a válogatottban

A Puskás Akadémia alapemberére, Nagy Zsoltra ismét számít Marco Rossi, mellette számos a megyéhez köthető labdarúgó került be a Hollandia, és Bosznia-Hercegovina ellen készülő keretbe.

Kelemen Kornél

A legutóbbi keret szeptemberben

Fotó: valogatott.mlsz.hu

Keretet hirdetett a Magyar Labdarúgó Válogatott, Marco Rossi szövetségi kapitány a két Fejér megyei csapatból Nagy Zsoltot válogatta be. 

A vármegyéhez köthető játékosok közül még a keretbe került a Videoton, és Puskás Akadémia nevelés Sallai Roland, a fehérvári születésű Szoboszlai Dominik, a Puskás Akadémia korosztályos csapatait végigjáró hálóőr Tóth Balázs, és a korábbi Vidi játékos Csoboth Kevin, és keretbe kerültek a Fehérváron jelentős időt eltöltő játékosok közül Loic Nego, Bolla Bendegúz, és Fiola Attila.

A legnagyobb hiányzó kapus poszton van, Gulácsi Péter személyében, aki maga kérte a Nemzetek Ligája hátralévő részében ne hívják be, ha nincsen szükséghelyzet.

A szövetségi kapitány beszélt még Szalai Ádám helyzetéből, akivel valóban egyeztetett, hogy csatlakozzon az edzői stábhoz, de még semmi sem dőlt el. Emellett beszélt Sallai Roland állapotáról, aki pályára léphet a válogatottban, a sérülése csak egy izomfáradásból következett.

A teljes keret: 

Kapusok: Dibusz, Szappanos, Tóth

Védők: Balogh, Botka, Dárdai M., Fiola, Orbán, Szűcs

Középpályások: Bolla, Kata, Kerkez, Nagy Á., Nagy Zs., Nego, Nikitscher, Schafer

Támadók: Ádám, Csoboth, Gazdag, Horváth, Sallai, Szoboszlai, Varga

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában