Győzelem

2 órája

Hektikus kis Titánok

Az U16-os bajnokságban második helyezett FEHA19 két hazai mérkőzést is játszott a hétvégén, melyből a Vasas SC ellenit megnyerte 7-1-re, viszont a DVTK Jegesmedvék Akadémiája 3-1-re győzni tudott Fehérváron.

Kelemen Kornél

Komoly munka zajlik a fiatal Titánok körül is

Fotó: feha19.hu

Magabiztosan készülhettek a hétvégére a kis Titánok, hiszen október elsején 5-1-re diadalmaskodtak a Székelyföldi Jégkorong Akadémia ellen. A csapat morálját tovább erősíthette a szombati mérkőzés, hiszen kiütéssel küldték haza a Vasast, a végeredmény 7-1. A győzelem kapcsán ki kell emelni Palkovics Krisztiánt, aki három gólt szerzett, emellett egyszer még a kiszolgálást is magára vállalta. A együttes közti különbséget legjobban a kapura lövések száma mutatja be, a FEHA19 összesen harminckilencszer kínálta meg a kapust, míg a Vasas csak tizennyolcszor próbálkozott.

A Ratstislav Ondrejcík által irányított korosztály, az idei szezonban már összecsapott a DVTK serdülőivel, Miskolcon 6-2-re nyert a csapata. A hazai együttes nagy elánnal kezdte a találkozót, viszont a vendégek állták a sarat és éltek a kínálkozó lehetőségekkel, így az első harmad végére már 2-0-ra vezettek. A második játékrészben minden erejét mozgósította a FEHA19, Kovács Krisztián révén sikerült is szépíteniük. Az utolsó harmadban magasabb sebességi fokozatra kapcsoltak a csapatok, a Titánok próbáltak legalább egyszer betalálni, a Jegesmedvék pedig mindent beleadva védekeztek, és próbálták lezárni a találkozót. A negyvenötödik percben Gyarmati Milán góljával ismét két gól volt a különbség a csapatok között 3-1. Többször már nem rezdültek meg a hálók, így elszenvedte második rendes játékidő utáni vereségét a FEHA19 U16-os együttese.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában