Felkészülési mérkőzés

2 órája

Kínos? Másodosztályú ellenféltől kapott ki a Vidi

A BVSC-Zugló elleni felkészülési mérkőzésen három gólos hátrányba került a Fehérvár FC, amely végül 3-2-re kozmetikázta a végeredményt.

Németh Krisztián

Fotó: fehervarfc.hu

A válogatott szünetben az NBII. hetedik helyén álló BVSC-Zuglót fogadta Fehérváron a Vidi. Pető Tamás vezetőedzőnk nélkülöznie kellett azokat a játékosait, akik felnőtt, vagy korosztályos válogatott meghívót kaptak.

Megkockáztatjuk, ez sem mentség az első félidei teljesítményre...

A fehervarfc.hu tudósítása szerint a 22. percben egy védelmi hibát követően vezetést szerzett a BVSC: Batai Tamás szemfülesen labdát szerzett, majd a hálóba lőtt, 0-1. A félidő hajrája is a vendégeké volt: előbb Kocsis Bence a hosszú felsőbe sarokba tekert, majd két perccel később Pekár László közelről a harmadik vendéggólt is megszerezte, 0-3. A szünetben Pető Tamás hetet cserélt. A második félidő hajrájában kezdett zárkózni a Fehérvár. A 77. percben Holender Filip bal oldali beadásánál Babos Bence emelkedett a legmagasabbra, majd a kapuba bólintott, 1-3. A 81. percben ismét Holendertől indult az akció a bal oldalon, végül a lábak sűrűjében ide-oda pattogó labdát Kovács Mátyás helyezte a hálóba, 2-3.

Fehérvár FC –BVSC-Zugló 2-3 (0-3)

Felkészülési mérkőzés, Székesfehérvár, Fehérvár FC Edzőközpont

Fehérvár: Nagy G. – Simut, Huszti, Spandler (Larsen 46.), Milicevic (Holender 46.) – Csongvai (Kalmár 46.) – Kovács M., Kovács B. (Szabó B. 46.), Katona, Pető (Babos B. 46.)– Stefanelli (Tóth T. 46.). Vezetőedző Pető Tamás.

BVSC: Megyeri - Hesz, Szilágyi M., Pekár, Székely, Benkő-Bíró, Király, Nwachukwu, Mucsányi , Batai, Kocsis. Vezetőedző: Csábi József.

Gól: Babos B. (77.), Kovács M. (81.), ill. Batai (22.), Kocsis B. (41.), Pekár L. (43.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában