Röplabda Extraliga

3 órája

MÁV Előre Foxconn: Győzelem és tisztes helytállás

A MÁV Előre Foxconn férfi együttese rangadót nyert, a hölgyek komoly erőbedobásra késztették itthon a címvédőt.

Németh Krisztián

A kék mezes fehérváriak szépen helytálltak a címvédő Vasas Óbuda ellen

Fotó: Kricskovics Antal

A két Extraligás csapat közül a női csapat állt nagyobb erőpróba előtt, hiszen a címvédő, és kupagyőztes Vasas Óbuda látogatott a VOK csarnokban. Az első játszma mindkét fél részéről ideges játékot hozott. A fordulatos játékrész hajrájában 19-17-re még a Loki vezetett, de ezt követően belelendültek a vendégek. A fehérváriak végig küzdöttek, de végül 3:0-ra nyert a Vasas Óbuda.

A férfi csapat sem volt könnyű helyzetben, komoly erőbedobás révén érvényesítette a papírformát Fóton a MAFC ellen. Az előző szezon ezüst- és bronzérmesének összecsapásán 3-1-re nyert a Loki.

– Ez volt két hét alatt az ötödik idegenbeli meccsünk egy olyan időszakban, amikor megsérült a csapatkapitányunk, az U20-asaink kötelezettségei pedig megakadályozták, hogy több fontos játékosunk pályára lépjen. Így különösen értékes győzelemnek számít a mai, a mérkőzésen ugyanis sikerrel tettük próbára a fiúk alkalmazkodási és megújulási képességét, annak ellenére, hogy az ellenfél sokszor kiemelkedően jól játszott, csapatunkon pedig érződött a fáradtság – mondta Omar Pelillo a Loki trénere a győztes rangadót követően. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában