Kemény összecsapásra számítanak

2 órája

Quentin Maceiras: Minden meccsen a siker lebeg a szemem előtt

Az OTP Bank liga 9. fordulójában a Puskás Akadémia a Debreceni VSC-t fogadja péntek este 20 órától. A felcsútiak jó eredménnyel szeretnének a válogatott szünetre menni.

Kelemen Kornél

Quentin Maceiras szerint a Loki ellen mindent bele kell adniuk a győzelemért

Fotó: puskasakademia.hu

A múltheti, Ferencváros elleni 3-0-ás vereségen hamar túl kellett lépnie a Puskás Akadémia játékosainak, hiszen pénteken már a DVSC ellen lépnek pályára. – Mindannyian csalódottak voltunk a mérkőzés után, de már a Debrecen elleni találkozóra koncentrálunk. Rosszul sikerült az elmúlt pár forduló nekik, emiatt egy kemény összecsapásra számítok. Remek csapat a Loki, tele minőségi futballistákkal – nyilatkozta a klub hivatalos oldalának a csapat svájci védője, Quentin Maceiras. Hozzátette, szeretnének úgy a válogatott szünetre menni, hogy három pontot szereztek péntek este, hiszen ez a siker a csapat moráljának is jót tenne.

A futballista amellett, hogy a DVSC elleni meccsről beszélt, a saját attitűdjét is megismertette a szurkolókkal. – Ahogy kifutok a pályára megváltozom, nem azért játszom, hogy összebarátkozzak az ellenféllel, a csapatom segítése a célom, minden meccsen a siker lebeg a szemem előtt. A lefújás után azonban ismét kedves vagyok mindenkivel – mesélte magáról Maceiras.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában