Nem hagyták szó nélkül

3 órája

Szoboszlai Dominik nem úszta meg, lánykérésével cukkolták – videóval

Megkérte barátnője, Buzsik Borka kezét a válogatott csapatkapitánya Budapesten ezen a héten. Természetesen erről Liverpoolban is értesültek, Szoboszlai Dominik csapattársai is megemlékeztek az esetről.

Szabó Róbert

Szoboszlai Dominik és talán legjobb liverpooli barátja, Trent Alexander-Arnold

Fotó: Bors

Mozgalmas héten van túl a Főnix-nevelés, aki miután a hétfői Bosznia-Hercegovina elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen duplázott szerdán eljegyezte barátnőjét, Buzsik Borkát. A sztárfutballista Instagram oldalán jelentette be a nagy hírt, amit csak annyival kommentált, hogy „Igent mondott!". Ezután kapták lencsevégre vadonatúj Lamborghini Revueltójával, amely szintén bejárta az ország sajtóját, de ez valószínűleg Liverpoolban nem okozott nagy meghökkenést, az viszont, hogy Szoboszlai Dominik barátnője gyűrűt húzott a barátnője kezére annál inkább maradandó nyomot hagyott a csapattársakban. 

Szoboszlai Dominik
Az ikonikus Szoboszlai Dominik poszt
Fotó: Szoboszlai Dominik / Instagram

A „vörösök" egyik legnagyobb sztárja, Trent Alexander Arnold amikor megérkezett a liverpooli edzőterembe rögtön az interneten közzétett mondatával cukkolta a magyar válogatottat: „Igent mondott, fiúk!". 

Nehéz mérkőzés vár Szoboszlai Dominik csapatára

A nagyszerű hetet vasárnap koronázhatja meg, hiszen a Liverpool a Chelsea-t fogadja október 10-én 17.30 órától az Anfield Roadon a Premier League 8. fordulójában. A londoni kékek nagyszerű formában vannak, Cole Palmer személyében pedig egy olyan játékosuk is van, aki kimagasló teljesítményt nyújt az elmúlt időszakban, hat gólja mellett már öt gólpassza is van. A siker már csak azért is fontos lenne Szoboszlai gárdájának, mert a közvetlen rivális Arsenal szombat este kikapott a Bournemouth otthonában. Buzsik Borka ezt az összecsapást már Szoboszlai Dominik menyasszonyként nézheti végig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában