Tervezik a folytatást

8 órája

Megrendezték az első városrészi focikupát Feketehegyen (videó)

Első alkalommal várta a városrészben élőket a Feketehegyi Sportnap és Labdarúgótorna vasárnap a Bébic utcai sportpályán. A program többek közt kézműves foglalkozásokkal és egészségügyi szűréssel is várta a családokat, barátokat. A sportnappal a szervezők egy hagyományt szeretnének teremteni, a folytatást illetően pedig már meg is születtek a tervek és elképzelések.

Gombor Lili

A Feketehegy Bajnoka címért ment a küzdelem

Fotó:  Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Míg mások a reggeli kávéjukat szürcsölgették egy puha takaróba burkolózva a televízió előtt, vagy épp békés, mély álmukat aludták, addig Feketehegyen néhány elszánt sportember már vasárnap reggel rúgta a bőrt, nem zavartatva magát a hidegtől. Mert bár szép, napsütéses időre ébredt a városrész, igencsak hűvös időben indult el az első Feketehegyi Sportnap és Labdarúgótorna, amelyre nyolc felnőtt csapat jelentkezett.

Az első feketehegyi focikupa Szontaghné Kovács Erika, Feketehegy-Szárazrét új képviselőjének és a Feketehegy Sportegyesület közös ötletelése nyomán született meg. – A cél az volt, hogy összehozzuk az embereket, amire a sport kiválóan alkalmas. Emellett természetesen készültünk egyéb programokkal is a látogatóknak, így például gyerekprogramokkal is, valamint az időseknek vérnyomás- és vércukorszint mérési lehetőséggel. A fő, hogy mindenki jól érezze magát – mondta el a városrész önkormányzati képviselője.

Rapali Zsolt, a Feketehegy SE elnöke elmondta, évente szeretnék majd megrendezni a Feketehegyi Labdarúgótornát, valamint terveik szerint tavasszal is sor kerül majd egy sportnapra, amely a gyerekeket is megszólítja majd. Az ifjúságot a mostani, őszi sportnapon freestyle bemutató, biciklis ügyességi pálya, valamint ugrálóvár és csillámfestés várta. A labdarúgó-csapatok pedig a Feketehegy Bajnoka címért és a vándorkupáért küzdenek. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában