BL és Konferencia-liga

13 órája

Szoboszlai és Bolla: győztek a Főnixben nevelkedő labdarúgók

Szoboszlai Dominik gólpasszal járult hozzá a Liverpool, Bologna felett aratott diadalához. Bolla Bendegúz a Rapid Wien színeiben végig játszotta a Basaksehir elleni győztes találkozót.

Németh Krisztián

Szoboszlai Dominik 25. alkalommal lépett pályára a Bajnokok Ligájában

Forrás: liverpoolfc.com

Szoboszlai Dominik gólpasszal tette emlékezetessé 25. BL-főtáblás mérkőzését. A Bologna elleni mérkőzésen 2-0-ra nyert a Liverpool az Anfield Roadon.

Az angol együttes már a 11. percben vezetést szerzett MacAllister góljával, a 75. percben pedig Salah lezárta a meccset. Az egyiptomi támadó Szoboszlai átadásából állította be a végeredményt. 

"A Bologna minden egyes párharcot nagyon komolyan vett, ezt a helyzetet át kellett beszélnünk a szünetben. Ennek köszönhetőn jobbak lettünk a második félidőben. Jól működik a középpályánk, szeretek játszani MacAllisterrel, és Gravenberchel is. De ez nem minden. Mindannyiunkra szükség van, hiszen még legalább 60 mérkőzést játszunk a szezonban. Nagyon elégedett vagyok a három pont megszerzésével" - mondta Szoboszlai a liverpoolfc.com portálnak.

A korábban a Vidiben is megforduló Bolla Bendegúz,  a Rapid Wien alapembereként a Konferencia-ligában volt érdekelt kedden este. Csapata 2-1-re megnyerte első mérkőzését a sorozat alapszakaszában az isztambuli Basaksehir vendégeként. Bolla jobbhátvédként végig játszotta a találkozót.

Bolla Bendegúz 40 tétmérkőzésen öltött magára a Vidi mezét
Forrás: fehervarfc.hu

Ez volt a 11. mérkőzése az Európa, illetve a Konferencia-liga főtábláján. A 24 éves Főnix-nevelés júliusban igazolt a Rapid Wienhez, az osztrák Bundesligában eddig minden meccset végigjátszott. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában