Légiósok

4 órája

Végig a pályán volt Sallai

Végigjátszotta a Galatasaray Antalyaspor ellen 3-0-ra megnyert bajnokiját Sallai Roland szombaton.

Szabó Róbert

Nagyon jó teljesítményt nyújtott az Antalyaspor ellen Sallai Roland

Fotó: goal

A Puskás Akadémia-nevelés második alkalommal lépett pályára kezdőként a Galatasarayban, amely ezúttal az Antalyaspor vendégeként lépett pályára a török Süper Ligben. Sallai a 10. percben kiharcolt egy szögletet az isztambuliaknak, Dries Mertens jobbról ívelt középre, Mauro Icardi pedig egy közeli fejessel bevette a hazaiak kapuját, majd a második félidő elején ismét betalált az argentin. A 80. percben aztán úgy tűnt összejön az első gólpassz a magyar válogatottnak, Victor Osimhen talált az ellenfél kapujába Sallai passza után, de les miatt érvénytelenítették ezt. Azért a nigériai támadó nem érte be gól nélkül, a rendes játékidő ráadásának második percében eredményes volt, 0-3.

Sallai Roland a SofaScore oldaltól 7,6-os értékelést kapott a teljesítményére, amely a harmadik legjobb holtversenyben Dries Mertens-szel, Davinson Sánchezzel és Victor Osimhennel. Az oldal szerint a magyar válogatott futballista passzainak 83 százaléka pontos volt – 29-ből 24 alkalommal sikeresen továbbította a labdát –, volt egy fontos passza, kétszer eltalálta a kaput is és volt két sikeres csele is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában