Hírek

2011.09.21. 17:00

Hagyományok csacsival, bagollyal, pónival

Székesfehérvár - Hagyományőrző napra invitálta múlt vasárnapra az érdeklődőket a Herosz állatotthon, csacsisimogatás is volt.

S. Töttő Rita

Új irányt mutatott vasárnap a Herosz állatmenhely és a fehérvári vadmadárkórház: hagyományőrző napra várta a családokat, ahol a régmúlt idők foglalatosságait mutatták be nekik, nem mellesleg pedig közelebb hozták őket az állatokhoz is. Nagy sikert arattak a kézen lévő madarak, mint a csatolt erdei fülesbagoly és az állatsimogatóban testközelből megismert bárányok, csacsik, pónilovak, kakasok és tyúkok. Természetesen a szokásos állatok sem maradtak ki a jóból, volt kutyaséta és -fürdetés, macska- és nyúlsimogatás. A gyerekek   de még a felnőttek körében is   a legnagyobb sikere a kukoricafosztásnak és morzsolásnak volt. A manapság már ritka foglalatosság iránt érthető volt az érdeklődés.  A csuhét később a játszóházban hasznosították, a mag pedig a galamboké lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!