Hírek

2012.05.04. 16:15

Térkamera segíthetne a Mura utcában

Székesfehérvár - A Mura utcai bérlakások megvédése érdekében biztonsági őröket fogadott az önkormányzat. Szigli István most lakossági fórumon igyekezett átbeszélni a problémákat.

Fejér Megyei Hírlap

Az előzmények ellenére nyugodt légkörben telt a fórum, ahol  kéréseket fogalmaztak meg a lakók.  Az egyik legnagyobb gondnak  azt tartják, hogy szinte már több a kutya, mint a gyerek, viszont nincs kutyatoalett. A másik  problémát a házak közötti  "gomba" okozza, ahol hajnalig megy a hangoskodás. Ezért a beülőt áttelepítik a szárazréti óvodába, így a remények  szerint megszűnik a hangoskodás.
A képviselő nyomatékosan felhívta a  megjelentek figyelmét:  a városvezetés az új bérlakásrendelet alapján komolyan elhatározta, "kiteszi" azokat a  bérlakásokból, akik nem tudják betartani az együttélés  szabályait. Több lakó felvetette, őrök helyett térkamerát kellene felszerelni, véleményük szerint ezzel lehetne leginkább visszaállítani a rendet. Szigli István ígéretet tett arra, hogy ebben az évben igyekszik megoldani a korábban szétrongált padok helyreállítását, a kutyatoalettek problémáját. A térkamera kérdése nehezebb, ebben is igyekszik előrelépni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!