Hírek

2012.07.28. 14:27

Gyereket bántott. majd autóval menekült a pszichiátriai beteg Gárdonyban

Gárdony - Pszichiátriai beteg állt ellen a mentősöknek és a rendőröknek szombaton délután a Velencei-tó mellett, miközben kórházba akarták vinni. A férfi egy 9 éves kisfiút is bántott.

S. Töttő Rita

A kórházba akarták vinni ellátásra azt a férfit szombat délután a mentősök Velence fürdőn, aki ezt észlelve bezárkózott a lakásába és nem engedte be az őt kereső ápolókat – árulta el R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságának szóvivője szombat délután.

A felzaklatott férfi összetűzésbe került családjával, s állítólag egy 9 éves kisfiút is bántott. A rendőrség azonban nem tudta megmondani, mennyire, hogyan bántalmazta a kisgyereket a beteg.

A férfi ezután autóba szállt, elhajtott, a rendőrök pedig Gárdonyban, az álló kocsisorban tudták csak lekapcsolni. Melléálltak az autóval, előtte és mögötte pedig egy civil autó állt, így a menekülés lehetetlen volt. Ennek ellenére megpróbálta, bele is hajtott az előtte várakozó autóba. Ekkor a rendőr - mivel akár italt vagy drogot is fogyaszthatott az illető - betörte a kocsi szélvédőjét és kiemelte a férfit, akinek innentől kezdve nem volt kérdés, hová vezet az útja: kórházba került, ahová eredetileg is vinni akarták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!