Hírek

2012.11.20. 13:00

Döntöttek az üvegszilánkok - a királyvárosban is Marek penget

Székesfehérvár - A királyok városában november utolsó napján koncertező, abszolút tinifavoritnak tartott Anti Fitness Club zenekar nemrégiben kényszerű, de most már biztosan állandósuló gitároscserére szorult.

Kocsis Noémi

Zenésztársuk, Szabó Petya helyett ugyanis Nagy Marek áll egy ideje a frontvonalban. Péter egy baráti esküvő csúszott el a nedves padlón és tenyerelt üvegszilánkokba. Még aznap megoperálták ugyan, de a kézidegek igen lassan gyógyulnak, Peti pedig nem akarta megkockáztatni, hogy zenésztársai hátrányba kerüljenek az ő kispados időszaka miatt. A nehéz közös döntés után a régi barát, Nagy Marek vette át a gitárt, s beigazolódott, hogy ő is képes együtt lélegezni az Anti Fitness-szel.

Az őszi koncertturnét már Marekkal hajtja végre a zenekar, így Fehérváron is őt láthatjátok gitározni, míg Szabó Péter örökös tiszteletbeli AFC-tag marad. A csatolt videón azonban még őt láthatjátok!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!