Hírek

2013.07.19. 16:41

Helikopteres segítség

Helikopteres figyeléssel megerősített szolgálatban figyelik a hét végén az M7-es és a 7-es út megyei szakaszát a rendőrök – tudtuk meg Kaposvári Károly rendőr alezredestől, a megyei főkapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetőjétől.

Zsigó Ferenc

Ott voltunk pénteken, amikor a helikopter megérkezett.

A készenléti rendőrség pilótája, Horváth Péter rendőr alezredes és navigátora irányította az M7-esnél lévő autópályarendőrség épülete mellé a Balatonkilitiből érkezett helikoptert. Az újságírói érdeklődés kielégítését követően szállt be a pilóta és a navigátor mellé a megyét jól ismerő Bánfi Zsolt hadnagy, s megkezdték a szolgálatot a megye főútjai felett.



– Péntektől vasárnapig megerősített szolgálattal figyeljük a főutak forgalmát, s időnként, mint ezen a hét végén is, helikopteres segítséget is kapunk – tájékoztatott Kaposvári Károly. Az ezredes elmondta, hogy a gárdonyi vízirendőr kollégáknak is sok segítséget jelent a helikopter. Szombaton és vasárnap jelentős üdülőforgalom várható a tónál, nem árt a fokozott figyelem és a megerősített szolgálat. Még ha óvatosabbak leszünk, akkor is...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!