Hírek

2013.07.25. 18:04

Zene, víz, fényjáték: láthattuk működni a Magyar Király Szálló előtti szökőkutat

Székesfehérvár – Hamarosan elkészül a Fő utca. Csütörtökön a Magyar Király Szálló előtti új szökőkutat láthattuk működni.

Kajdi Erika

A felújítások leglátványosabb elemeiként mindenképpen meg lehet említeni a két új szökőkutat. Korábban már bemutatták a Varkocs-szobor előttit, ma azonban a Magyar Király Szállónál lévőt is láthattuk működni. A ritmikusan feltörő vízcsóvák tövénél zöld, kék, piros színekben játszottak a fények, de a látvány mellett zene is szórakoztatta a közönséget. Az este hatkor kezdődött próbát számos járókelő kísérte figyelemmel, köztük kisgyermekes szülők is, akiknek csemetéi boldogan szaladgáltak a feltörő vízsugarak között, s mivel nem tudták, hogy honnan fog kitörni a következő „gejzír”, így teljesen átázva futottak oda szüleikhez. A kút mellett megcsodálhattuk a Szent Istvánt és Gizella királynét ábrázoló, ünnepi játékokra készített óriásbábokat is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!