A kórház nem nyilatkozhat

2020.02.12. 15:44

Koronavírus gyanú Fehérváron: a hivatalos választ még várjuk

Ahogy azt kedden megírtuk, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház sürgősségi osztályára kedden délután koronavírus gyanúval került be egy beteg, amely miatt elővigyázatosságból elküldték az osztályon várakozó hozzátartozókat, de a betegeket nem.

S. Töttő Rita

Mint kiderült, a témában nem nyilatkozhat a kórház, ahol azt a tájékoztatást kaptuk szerdán, hogy érdeklődjünk a Nemzeti Népegészségügyi Központnál, amely a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs adataira támaszkodva tud tájékoztatást adni. A hivatalosan nyilvánosságra hozott legfrissebb, február 12-i adatok a 11-i állapotokat tükrözik, amelyek szerint Magyarországon még nem jelent meg a fertőzés. Lapunk tehát továbbra is várja a hivatalos tájékoztatást a fehérvári beteg kapcsán – akiről nem hivatalos információink szerint már kedden estére kiderült, hogy nem koronavírus okozta a tüneteit.

Előzmény:

Koronavírusra gyanakodtak Fehérváron – hazaküldték a sürgősségiről a hozzátartozókat

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában