Kultúra

2009.05.29. 02:29

Krimi a díszletházban

Sukoró, Pákozd - Nem kaszinó épült a nádasba, hanem filmes díszletház, amelyben bonyolódik a macska-egér játék, a természet lágy ölén valaki gyilkosságokra készül...

Zágoni Erzsébet


A filmforgatás idejére fölépített villa
Fotó: Szabó László

Ha hiszik, ha nem, felépült egy Bauhaus-stílusú villa Sukoró-Pákozd között egy vadregényes nádasban. Mielőtt a szívükhöz kapnak, elárulom: csak ideiglenesen, ugyanis forgatási helyszín a díszletház. Thomas Glavinic Kameragyilkos című regénye alapján Pejó Róbert rendezi a Látogatás című filmet, amely nem más, mint tipikus macska-egér játék a tettes és az áldozat között.

Az osztrák-svájci-magyar koprodukcióban készülő krimi operatőre Pohárnok Gergely, a három producer egyike magyar: Berger József. A krimi szereplői között is egy magyar van, Gryllus Dorka, akiről köztudott: egy ideje Németországban él német férjével. A színész és énekes második filmjét forgatja Pejó Róberttel. A pszicho-thriller várhatóan az év végére készül el, s ha minden jól megy, jövő tavasszal mutatják be.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!