Rosszkor volt rossz helyen

2022.06.02. 17:02

Két autós keménykedett, egy harmadik járt pórul: bosszantó videót rögzítettek az M7-esen

Feol.hu

Egészen elképesztő felvételt kapott a Budapesti Autósok közössége egy autóstól, aki egy rajta kívülálló konfliktus legnagyobb vesztese lett 2022. május 28-án, az M7-es autópályán, az érdi emelkedő előtt.

A felvétel készítője a fekete BMW-vel haladt az M7-esen, a belső sávban, tekintettel arra, hogy előzött (volna). A kamerás autó, ami egy – szintén – BMW volt (iX) rögzítették az esetet, gyakorlatilag minden lényeges nézőpontból.

“Az M7 autópálya belső sávjában haladtunk Budapest irányába. A külső és középső sávban haladók bemutattak egymásnak. Büntetésül a külső sávban haladó autós hírtelen ráhúzta a középső sávban haladóra az autót, ami ettől nekünk jött. Volt rendőrségi helyszínelés, a Citroen vezetője nem állt meg, pedig a visszapillantó tükörben kellett, hogy lássa mi történt. A felvételt a velünk ütköző BMW IX gyári kamerái vettek fel. A rendőrség is átvette a videót.” – írta meg az esethez hozzáfűzve.

Megdöbbentő, hogy sokaknak még mindig elképzelése sincs, hogy mekkora baj történhet egy vélt, vagy valós sérelem miatt elkövetett közúti veszélyeztetésből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!