Bulvár-celeb

2024.06.05. 14:00

Nagyon csúnyán bánt Harry herceg kislányával a születésnapján Károly és Vilmos

A kis Lilibet tegnap lett 3 éves, de sem királyi nagyapja, sem a nagybátyja nem reagált erre semmit.

MW

III. Károly békülne Harryékkel, mégsem küldött születésnapi üdvözletet

Fotó: AFP

A királyi család nem akar békülni. Legalábbis a jelek erre utalnak, ugyanis Harry és Meghan Markle kislányát, aki kedden töltötte be a harmadik életévét, nem köszöntötték fel nyilvánosan.

Miközben Lilibet – aki a nevét dédnagyanyjáról, II. Erzsébet királynőről kapta – a születésnapját ünnepelte, a rajongók izgatottan figyelték, hogy a királyi család valamelyik tagja küld-e jókívánságokat, de ez nem történt meg.  A látszólagos gonoszság abból adódik, hogy Harryék továbbra is feszült viszonyban vannak a királyi családdal, miután 2020-ban úgy döntöttek, hogy elszakadnak tőlük. A palotára mutogató nyilvános megszólalásaik és interjúk sem éppen a jó kapcsolatot ápolták. 

Lilibet csak egyszer látta a család tagjait, amikor II. Erzsébet királynő platina jubileumára érkeztek az Egyesült Királyságba. A néhai királynő is ekkor találkozott először a dédunokájával.

Bár III. Károly király nagyon vágyik arra, hogy kapcsolatot ápolhasson a kisebbik fia gyerekeivel, tőle sem érkezett nyilvános üzenet, amelyben felköszöntötte volna a kislányt, éppen úgy, mint néhány hónappal ezelőtt Harry fia, Archie ötödik születésnapján, amikor szintén nem érkezett üdvözlet a palotából.

A Kaliforniában született Lilibet születésnapját állítólag a hétvégén meghitt összejövetellel ünnepelték a család montecitói otthonában. Meghan és Harry közeli barátai és a nem királyi család tagjai is jelen voltak, valamint Lilibet néhány barátja – írja a Mirror nyomán cikkében a Bors. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában