Bulvár-celeb

2 órája

Ha sminkel, ha nem, az egykori Baywatch-lány felismerhetetlen lett

Az egykor gyönyörű Pamela Andersont mostanában folyton a külseje miatt kritizálják, valljuk be, nem mindig alaptalanul.

MW

A színésznő Koppenhágában visszafogott sminkkel jelent meg

Forrás: Getty Images

Az utóbbi időben egyre kevésbé adott a megjelenésére a Baywatch egykori sztárja, aki hirtelen úgy döntött, hogy nem sminkeli magát többé. Azóta bárhová is ment, nem volt hajlandó festéket viselni, még a fontosabb divateseményeken sem. Legutóbb slampos külsővel az Oscar-gála egyik leghíresebb afterpartiján jelent meg, amelyet minden évben a Vanity Fair rendez meg. 

A számtalan kritika most azonban célba ért, ugyanis Pamela a legújabb képein már egyértelműen visel sminket, azonban így sem lehet ráismerni az egykori szexszimbólumra.

Az 57 éves színésznő elegánsabb stílusra váltott, amely igazán a korának megfelelő, kifinomult irány. Fehér ingben és elefántcsontszínű nadrágban jelent meg a Rotate bemutatóján a Koppenhágai Divathéten, ahová kísérőnek a két fiát, a 28 éves Brandon Thomas Lee-t és a 26 éves Dylan Jagger Lee-t is magával vitte.

Pamela Anderson eddig új, sminkmentes stílusával került a címlapokra, de évek óta először most egy szolid, visszafogott sminket viselt: halvány rózsaszín rúzst, csillogó szemhéjfestéket és fekete szemceruzát használt hozzá, de nem vitte túlzásba – írja a Page Six nyomán cikkében az Origo. 

2024 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Red Carpet
A 2024-es Vanity Fair Oscar Partyn egyenesen slamposnak titulálták
Forrás: Getty Images

Leáldozóban a napja

Az 57 éves kanadai származású színésznő és modell egykor valódi szexszimbólumnak számított hatalmas melleivel, vékony derekával és szőke hajával. A Baywatch hozta meg számára az áttörést, C. J. Parker szerepét játszotta a sorozatban öt éven át. 

A színésznő modellként kezdte, 1989-ben fedezte fel őt egy kanadai sörgyár, amikor egy focimeccsen az ő terméküket reklámozó pólót viselt, majd hivatalosan is felkérték reklámarcuknak. Így került később Pamela Anderson a legnépszerűbb férfimagazin, a Playboy címlapjára, ő lett a legtöbbször szereplő playmate, ugyanis 14 alkalommal pózolt a borítóján.

Az egykori Baywatch-lány sokak szívét megdobogtatta a sorozat idején
Forrás: Instagram

Pamela Andreson máig aktív a filmiparban, de mégsem képes olyan sikereket elérni, mint fiatalabb korában, amikor a szexi szőke nő karakterét játszhatta. Egy ideje hanyatlik a karrierje, hiszen egyre kevesebb felkérést kap. Valameddig próbálta fenntartani a korábbi látszatot, de hiába sminkelte magát éjjel-nappal, látható volt, hogy eljárt felette az idő. Ekkor döntött úgy, hogy felhagy vele, úgy viszont slampos megjelenése miatt kritizálták sokan.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!