Bulvár-celeb

3 órája

Fájdalmas őszinteség: intim titkot osztott meg követőivel Vajna Timi

Az üzletasszony 41 évesen sem adta fel a harcot, hogy kisbabája legyen, bár nemrég elismerte, hogy úgy érzi, lassan kicsúszik az időből. Most sokkoló részletet osztott meg küzdelméről a követőivel.

MW

Vajna Tímea

Forrás: Instagram

Vajna Timi elárulta, mi állhat annak hátterében, hogy nem sikerül teherbe esnie. Andy Vajna özvegye már a filmmogul mellett is vágyott az anyaságra, majd szingliként sem mondott le erről. Amióta pedig újra házas, minden korábbinál jobban szeretne édesanyává válni. Most azonban elárulta, egy rossz orvosi döntés miatt talán sosem valósul meg az álma.

Az orvosát hibáztatja

Timi a közösségi oldalán rendszeresen oszt meg részleteket az anyaságért folytatott küzdelméről, a magzatai elvesztéséről, a kellemetlen mellékhatásokkal járó hormonkezelésekről. A napokban pedig egy minden korábbinál szomorúbb tényt árult el.

Forrás: Instagram / Vajna Tímea

Az Instagram-sztorijában megosztotta egy amerikai nő, a jelek szerint egy sorstársa videóját, amelyhez őszinte vallomást írt:

Nálam is ugyanez volt. Az amerikai orvosomnak nem lett volna szabad eltávolítania az egyik petefészkem felét egy nagy ciszta miatt, mielőtt ki nem vetettem a petesejteket, mert az elektromos kés (amit használnak az endometriózis- és cisztaműtétnél) szétroncsolja még a maradék petesejteket és szöveteket is!

– írta Vajna Timi.

Hogy mit üzent korábban a fiatal lányoknak a gyermekvállalásról, kiderül a Bors cikkéből.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!