Bulvár-celeb

2 órája

Katalin hercegné totálisan átlátszó ruhájától mindenkinek fennakad a szeme

Volt idő, amikor Vilmos herceg felesége még nem az elegancia mintaképe volt, és igencsak sokat mutató ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt.

MW

Fotó: AFP

Mielőtt hozzáment volna Vilmos herceghez, Kate Middleton szerette feszegetni a határokat, például az egyetemi divatbemutatón viselt átlátszó ruhájával.

Katalin a St. Andrews Egyetem kifutóján viselte a meghökkentő darabot, és a testhezálló selyemruhái sem ismeretlenek a rajongók előtt. Az egykori olykor kihívó, néha egészen sokat mutató, gyakran szexi ruhákat azonban mára visszafogott kosztümökre és zárt ruhákra váltotta a walesi hercegné.

Vilmos és Katalin 2001-ben, a St. Andrews-i egyetemen  került közeli kapcsolatba. Azt, hogy egy párt alkotnak, sokáig sikerült titokban tartaniuk, amíg 2004-ben meg nem látták őket a svájci Klosters síparadicsomban nyaralni.

A pár azóta boldog családi életet él három gyönyörű gyermekével
Forrás:  Instagram

Vilmos herceg 2010-es eljegyzési interjújukban így vallott a megismerkedésükről:

Amikor először találkoztam Katalinnal, tudtam, hogy van benne valami nagyon különleges, és később arra is rájöttem, hogy talán van benne valami, amit én is szeretnék felfedezni, de egy ideig mégis csak barátok voltunk.

Ám az eljegyzés előtt még sok minden történt a közös életükben. Vilmos 2007 áprilisában telefonon szakított Katalinnal, de két hónappal később újra összejöttek. Katalin a szakításról így mesélt:

"Akkoriban nem voltam túl boldog emiatt, de valójában erősebb emberré tett. Olyan dolgokat tudsz meg magadról, amelyekre talán nem is gondoltál — úgy gondolom, fiatalon nagyon felemészthet egy kapcsolat —, nagyon értékeltem azt az időszakot, amit magamban töltöttem."

Íme, az ominózus ruhadarab Katalin hercegné "múltjából":

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!