Krimi

2 órája

Boldog nyaralásnak indult, rejtélyes kettős haláleset lett a házaspár mexikói útjából

Különös módon halt meg a nyaraló nevadai házaspár, a fiuk meglepő dolgokra hívta a fel a figyelmet. Ki akarja deríteni az igazságot.

MW

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Fotó: Matt Gush

Nick és Lindsay Jordan a feleség 46. születésnapját ünnepelve indultak nyaralni, barátaik társaságában. Ők kezdték el keresni a házasokat, miután nem jelentek meg a megbeszélt helyen és időben, hogy közös programra menjenek. 

Mire a barátok a házaspár szobájához értek, a rendőrség és a hotel személyzete már ott volt...

Egy lefordított jelentésből az derült ki, hogy a helyi rendőrség kábítószerrel hozza kapcsolatba az ügyet, de nem kezeli gyanúsnak a haláleseteket. 

Az elhunyt házaspárnak három gyermeke volt, közülük a legidősebb, a 21 éves Deven Simms Jordan értetlenül áll nemcsak szülei halála, de az egész ügy előtt.  A fiatal feltett szándéka, hogy kiderítse, mi áll a tragédia hátterében  – írja az Unilad nyomán cikkében a Bors.

Láttam minden papírt, minden tesztet, és ezeken minden eredmény más volt

– hangsúlyozta, megjegyezve, érdekesnek tartja, hogy az apja drogozás miatt vesztette volna életét, mivel még csak inni sem ivott soha.

Boldogok voltak, boldogok, hogy ott lehetnek

– emelte ki Deven, aki számára az volt az egészben a legfájdalmasabb, hogy neki kellett közölnie a testvéreivel, a 12 éves Sammyvel és a 19 éves Haley Jordannel, hogy a szüleik meghaltak. 

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!