Elképesztő

2024.05.31. 06:35

411 milliót nyert a lottón Magyar Péter bizalmasának bűntársa

Százmillió forintért vett szelvényeket a skandináv lottón F. Attila, a milliárdos csalássorozat fő haszonélvezője – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

MW

Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

„2012 májusában egy alkalommal többekkel együtt százmillió forintért vett szelvényeket a skandináv lottón ügyfelem, aki készpénzben, egy táskában vitte be a pénzt az üzletbe, az egyik terminál fél napon keresztül nyomtatta a négy kartondoboznyi lottószelvényt” – nyilatkozta korábban annak az F. Attilának az ügyvédje, aki egy egész országot átszövő piramisjáték-hálózatot épített ki évekkel ezelőtt. 

Ennek a milliárdos csalássorozatnak volt az egyik elkövetője Magyar Péter bizalmasa, S. Mária is. A nő egyébként nem más, mint Magyar jelenlegi élettársának az édesanyja

– hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzet.

„Visszatérve a védő nyilatkozatára: a bűnöző egyik szelvénye telitalálatos volt és 411 milliót ért”

– mondta az ügyvéd, hozzátéve, hogy védence többször is tízmilliókat invesztált a szerencsejátékba, és több alkalommal egyetlen találat hiányzott a főnyereményhez.

Mint ismert, a piramisjáték szálai a 2010-es évekig és egy nagykátai ikerpárig vezetnek. F. Attila és testvére, illetve az általuk létrehozott, S. Máriát is a soraikban tudó banda megszámlálhatatlan embert vert át.

A teljes cikk ITT érhető el.

Menczer Tamás a Tisza pártról: Amit csinálnak, az egy piramisjáték

A Fidesz kommunikációs igazgatója az M1 péntek reggeli műsorában fedte fel a valóságot Magyar Péter anyósáról és a Tisza pártról. „Mi az, amit most látunk? Az, hogy amit csinálnak, az egy piramisjáték.

„Az anyósa, a barátnőjének az anyja négy évet csücsült a börtönben, mert a bűnbandájával több mint ezer embert megloptak és lenyúltak, elloptak 7 milliárd forintot, egy piramisjátékban” – mutatott rá a kommunikációs igazgató. 

„Aki pedig a pártját alapította Magyar Péternek, és odaadta neki a pártot, az az ember is köthető ehhez, ingatlanokon és minden fajta módon ehhez a csalássorozathoz. És most együttműködnek. Tehát ez egy piramisjáték párt, a tetején pedig a porszívóügynökkel, Magyar Péterrel” – fogalmazott. 

„Magyar Péter pontosan ugyanazt csinálja a támogatóival, amit az anyósa csinált az ügyfeleivel. Lenyúlja és átveri őket” – húzta alá.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában